Bruksanvisningar för Husqvarna Spisar

Nedan hittar du alla modeller för Husqvarna Spisar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför gör tändningen i mitt spis ett klickljud? Verifierad

Om spis har rengjorts med mycket vatten kan knapparna ha blivit våta, vilket utlöser tändningen. Låt knapparna torka. Kontakta tillverkaren om problemet kvarstår.

Detta hjälpte (1087) Läs mer

Min ugn blir inte tillräckligt varm, vad ska jag göra? Verifierad

En termostat ser till att ugnen värms upp till önskad temperatur. Troligen är termostaten defekt. Låt en tekniker byta ut den. I tveksamma fall, ta kontakt med leverantören.

Detta hjälpte (1052) Läs mer

Vilka kastruller kan användas på en induktionshäll? Verifierad

I allmänhet kan alla kastruller som är magnetiska användas på en induktionshäll. Nästan alla nya kokkärl är lämpade för induktion.

Detta hjälpte (860) Läs mer

Min häll har en kontakt som inte passar i ett vanligt uttag. Vad ska jag göra? Verifierad

Många elektriska hällar (keramiska eller induktionshällar) har avvikande kontakter. Det beror på att dessa apparater drar mycket ström. Låt en yrkesman installera apparaten.

Detta hjälpte (463) Läs mer

Vad är pyrolys? Verifierad

Vissa ugnar är utrustade med en pyrolysfunktion. Detta är ett rengöringssystem som bränner smuts och fett i ugnen med mycket höga temperaturer. Efter pyrolys kommer all smuts att ha förvandlats till ask och lätt kan tas bort. Om ugnen har en pyrolysfunktion, är det lämpligt att använda den 3 till 4 gånger om året för att hålla ugnen ren.

Detta hjälpte (402) Läs mer

Kan jag ansluta ett intervall till en förlängningssladd? Verifierad

Enheter som kräver stora mängder ström, som ett intervall, kan inte anslutas till alla förlängningssladdar. Se vad energiförbrukningen för området är, vilket anges i Watt, och kontrollera om förlängningssladden klarar detta. Det finns förlängningssladdar med tjockare kablar som är gjorda för att hantera större apparater.

Detta hjälpte (207) Läs mer

Kan jag förbereda flera föremål samtidigt med fler grillbrickor? Verifierad

Tekniskt är detta möjligt. Det beror dock på typ av mat om du behöver justera beredningstiden eller byta brickorna halvvägs under beredningen.

Detta hjälpte (190) Läs mer

När jag använder ugnen finns det ofta matrester som faller på botten och orsakar rök. Hur kan jag förhindra detta? Verifierad

Många ugnar har både ett galler och en bakplåt. När maten tillagas på gallret kan bakplåten placeras på botten för att förhindra att matrester brinner och orsakar rök.

Detta hjälpte (188) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Husqvarna QSI6103SW Spis
Peter Tidholm 02-04-2024
Hej! Hur går man tillväga för att höja spisen? Undrar Peter


Husqvarna QSI6103SW Spis
Bruksanvisning Husqvarna QSG6052X Regina Pub Plus Spis
Tore Lindh 30-09-2022
En alltför stor stekpanna har letat sig in i ugnens baksida och fastnat där. Kan jag skruva lös baksidans plåt, plocka ut stekpannan, och därefter skruva tillbaka baksidans plåt. Alternativet verkar vara att den stora stekpannan får fortleva en overksam tillvaro i det fördolda. VAD GÖRA ????


Husqvarna QSG6052X Regina Pub Plus Spis
Bruksanvisning Husqvarna QSG654 Regina Pub Plus Spis
Jennifer Evans 12-01-2022
Vi använder varmluftsugnen på 100 grader med de perforerade plåtarna för att torka kött (till hundgodis). Tidigare kom det massor med ånga ur imkåpan när vi gjorde det, men nu rinner det istället ut vatten under ugnen. Uppenbarligen är något blockerat. Manualen beskriver hur man rengör fläkten, men är det just fläkten som är problemet? Hur fixar vi det?


Husqvarna QSG654 Regina Pub Plus Spis
Bruksanvisning Husqvarna QSG6141 Regina Primeur Spis
Alejandra Ramírez 23-11-2021
Hej.! Jag letar köksdörr gummi till min ung QSG 6052.


Husqvarna QSG6141 Regina Primeur Spis
Bruksanvisning Husqvarna QSG6054-1W Regina Pub Plus Extra Spis
Karl-Erik 24-09-2021
Hej Ska byta ugnsluckan, men glaskupan sitter fast mycket hårt. Vågar inte vrida hårdare med risk att förstöra något. Något bra knep? Kan man fälla upp hällen och komma åt uppifrån ? Mvh Karl-Erik


Husqvarna QSG6054-1W Regina Pub Plus Extra Spis