Bruksanvisningar för Husqvarna Spisar

Nedan hittar du alla modeller för Husqvarna Spisar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför gör tändningen i mitt spis ett klickljud? Verifierad
Om spis har rengjorts med mycket vatten kan knapparna ha blivit våta, vilket utlöser tändningen. Låt knapparna torka. Kontakta tillverkaren om problemet kvarstår.

Detta hjälpte (991)
Min ugn blir inte tillräckligt varm, vad ska jag göra? Verifierad
En termostat ser till att ugnen värms upp till önskad temperatur. Troligen är termostaten defekt. Låt en tekniker byta ut den. I tveksamma fall, ta kontakt med leverantören.

Detta hjälpte (923)
Vilka kastruller kan användas på en induktionshäll? Verifierad
I allmänhet kan alla kastruller som är magnetiska användas på en induktionshäll. Nästan alla nya kokkärl är lämpade för induktion.

Detta hjälpte (804)
Min häll har en kontakt som inte passar i ett vanligt uttag. Vad ska jag göra? Verifierad
Många elektriska hällar (keramiska eller induktionshällar) har avvikande kontakter. Det beror på att dessa apparater drar mycket ström. Låt en yrkesman installera apparaten.

Detta hjälpte (409)
Vad är pyrolys? Verifierad
Vissa ugnar är utrustade med en pyrolysfunktion. Detta är ett rengöringssystem som bränner smuts och fett i ugnen med mycket höga temperaturer. Efter pyrolys kommer all smuts att ha förvandlats till ask och lätt kan tas bort. Om ugnen har en pyrolysfunktion, är det lämpligt att använda den 3 till 4 gånger om året för att hålla ugnen ren.

Detta hjälpte (354)
När jag använder ugnen finns det ofta matrester som faller på botten och orsakar rök. Hur kan jag förhindra detta? Verifierad
Många ugnar har både ett galler och en bakplåt. När maten tillagas på gallret kan bakplåten placeras på botten för att förhindra att matrester brinner och orsakar rök.

Detta hjälpte (168)
Kan jag ansluta ett intervall till en förlängningssladd? Verifierad
Enheter som kräver stora mängder ström, som ett intervall, kan inte anslutas till alla förlängningssladdar. Se vad energiförbrukningen för området är, vilket anges i Watt, och kontrollera om förlängningssladden klarar detta. Det finns förlängningssladdar med tjockare kablar som är gjorda för att hantera större apparater.

Detta hjälpte (167)
Kan jag förbereda flera föremål samtidigt med fler grillbrickor? Verifierad
Tekniskt är detta möjligt. Det beror dock på typ av mat om du behöver justera beredningstiden eller byta brickorna halvvägs under beredningen.

Detta hjälpte (167)