Bruksanvisningar för Bauknecht Kombinerad tvätt-tork

Nedan hittar du alla modeller för Bauknecht Kombinerad tvätt-tork för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min kombinerade tvätt/torkmaskin avger massa ljud och/eller vibrerar högt. Vad ska jag göra? Verifierad
Det kan hända att tvätt/torkmaskinen inte har installerats plant. Du kan få den att stå plant genom att justera fötterna. Problemet kan också orsakas av att för mycket kläder stoppats in i maskinen. Om dessa anledningar inte är orsaken till ditt problem ska du kontakta tillverkaren.

Detta hjälpte (1191)
Min tvättmaskin luktar, vad kan jag göra åt det? Verifierad
Det finns tvättmaskiner med självrenande funktioner. Om dessa funktioner inte är tillgängliga är det möjligt att lägga till 100 ml vit vinäger eller 100 gram sodakristaller och låta tvättmaskinen torka ett 90 ℃-program.

Detta hjälpte (429)
Vad är skillnaden i användning mellan en tvättmaskin och en separat tvättmaskin och torktumlare? Verifierad
Den största fördelen med en tvättmaskin är att den tar mindre plats. En separat torktumlare kan dock torka mer än en tvättmaskin. En tvättmaskin använder också relativt mer energi och kräver mer tid.

Detta hjälpte (226)
Kan jag ansluta en tvättmaskin till en förlängningssladd? Verifierad
Enheter som kräver stora mängder ström, som en tvättmaskin, kan inte anslutas till alla förlängningssladdar. Se vad tvättmaskinens strömförbrukning är, vilket anges i Watt, och kontrollera om förlängningssladden klarar detta. Det finns förlängningssladdar med tjockare kablar som är gjorda för att hantera större apparater.

Detta hjälpte (194)