Hotpoint-Ariston Frysar

Nedan hittar du alla modeller för Hotpoint-Ariston Frysar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag sätta varm mat eller dryck i min frys? Verifierad
Företrädesvis inte. Temperaturen i din frys kommer att stiga, vilket har en negativ inverkan på övriga föremål som lagras däri.

Detta hjälpte (504)
Vad innebär NoFrost? Verifierad
Frysar med NoFrost-teknik håller luften i frysen torr, vilket leder till mindre isbildning.

Detta hjälpte (309)
Jag har köpt en ny frys. Kan jag sätta på den omedelbart? Verifierad
Nej, frysen måste stå upprätt i minst 4 timmar innan du kan sätta på den. Anledningen är att köldmediet måste stabiliseras.

Detta hjälpte (292)
Hur stort mellanrum ska jag lämna mellan min frys och väggen? Verifierad
För att garantera att ventilation är god, lämna minst 5 cm fritt utrymme på båda sidor och baksidan av frysen.

Detta hjälpte (207)
Hur ofta ska jag frosta av frysen? Verifierad
För att frysen ska fungera så bra som möjligt är det bäst att frosta av den 2-4 gånger om året. Is på insidan av frysen minskar det tillgängliga utrymmet och gör att energiförbrukningen ökar. För att skynda på upptiningen kan man hälla varmt vatten i lådorna eller ställa skålar med varmt vatten i frysen.

Detta hjälpte (178)
Dörren till min frys stängs inte ordentligt. Vad beror det på? Verifierad
Det vanligaste skälet är att frysen inte står plant eller att dörrpackningen är skadad eller smutsig. Se till att frysen står plant och kontrollera packningen. Byt ut packningen om så behövs.

Detta hjälpte (121)