Bruksanvisningar för Electrolux Frysar

Nedan hittar du alla modeller för Electrolux Frysar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Om jag vill att min frys ska vara kallare, ska jag välja en högre eller lägre inställning? Verifierad

Med de flesta frysar innebär en högre inställning att maskinen svalnar hårdare. Med en lägre inställning svalnar maskinen mindre hårt och temperaturen i frysen blir högre.

Detta hjälpte (1889) Läs mer

Hur ofta ska jag frosta av frysen? Verifierad

För att frysen ska fungera så bra som möjligt är det bäst att frosta av den 2-4 gånger om året. Is på insidan av frysen minskar det tillgängliga utrymmet och gör att energiförbrukningen ökar. För att skynda på upptiningen kan man hälla varmt vatten i lådorna eller ställa skålar med varmt vatten i frysen.

Detta hjälpte (882) Läs mer

Jag vill veta hur gammal min Electrolux-apparat är. Hur kan jag ta reda på det? Verifierad

Du kan ta reda på apparatens ålder med hjälp av serienumret. Det anges på apparaten. Det första tecknet i serienumret anger året (t.ex. 1 = 2001) och de följande två tecknen anger tillverkningsveckan (t.ex. 35 = vecka 35 det året). Serienumret 13500016 anger alltså att apparaten är tillverkad vecka 35 år 2001.

Detta hjälpte (837) Läs mer

Vad innebär NoFrost? Verifierad

Frysar med NoFrost-teknik håller luften i frysen torr, vilket leder till mindre isbildning.

Detta hjälpte (803) Läs mer

Jag har köpt en ny frys. Kan jag sätta på den omedelbart? Verifierad

Nej, frysen måste stå upprätt i minst 4 timmar innan du kan sätta på den. Anledningen är att köldmediet måste stabiliseras.

Detta hjälpte (705) Läs mer

Kan jag sätta varm mat eller dryck i min frys? Verifierad

Företrädesvis inte. Temperaturen i din frys kommer att stiga, vilket har en negativ inverkan på övriga föremål som lagras däri.

Detta hjälpte (668) Läs mer

Kan jag ändra öppningsriktningen på min frysdörr? Verifierad

Ja, nästan alla stående frysar erbjuder möjlighet att placera dörren på andra sidan. Hur man gör detta finns i allmänhet i manualen.

Detta hjälpte (626) Läs mer

Hur lång tid tar det för min frys att nå den inställda temperaturen efter att jag har slagit på den? Verifierad

Detta beror på frysens storlek, ålder och modell. Det kan ta flera timmar till 24 timmar för frysen att nå den inställda temperaturen. Processen kan påskyndas genom att placera icke-lättfördärvliga varor i frysen.

Detta hjälpte (616) Läs mer

Vad betyder stjärnorna på frysen? Verifierad

Stjärnorna anger fryskapaciteten. 1 stjärna indikerar en fryskapacitet ner till -6ºC. Detta gör frysen lämplig för att göra isbitar eller lagra tidigare frysta varor i upp till två veckor. Färsk mat kan inte frysas. Två stjärnor indikerar en fryskapacitet ner till -12 ° C. Detta gör frysen lämplig för lagring av tidigare frysta varor i upp till två månader. Färsk mat kan inte frysas. 3 stjärnor indikerar en fryskapacitet ner till -18ºC. Detta gör frysen lämplig

Detta hjälpte (609) Läs mer

Hur stort mellanrum ska jag lämna mellan min frys och väggen? Verifierad

För att garantera att ventilation är god, lämna minst 5 cm fritt utrymme på båda sidor och baksidan av frysen.

Detta hjälpte (403) Läs mer

Dörren till min frys stängs inte ordentligt. Vad beror det på? Verifierad

Det vanligaste skälet är att frysen inte står plant eller att dörrpackningen är skadad eller smutsig. Se till att frysen står plant och kontrollera packningen. Byt ut packningen om så behövs.

Detta hjälpte (352) Läs mer

Det finns mögel på frysens gummitätningar. Vad ska jag göra? Verifierad

Gummitätningarna är faktiskt inte inne i frysen och är därför varmare. Detta gör att bakterier kan växa och mögel bildas. Rengör gummi regelbundet för att förhindra detta.

Detta hjälpte (209) Läs mer

Vad är R-410A? Verifierad

R-410A är ett kylmedel som används i apparater som kyler upp till 0 ° C, som kylskåp och luftkonditionering. Det ersätter äldre kylmedel och skadar inte ozonskiktet.

Detta hjälpte (199) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Electrolux EUF2207AOW Frys
Gunilla Stenman Jacobson 08-01-2024
Jag skulle behöva en manual. Går inte att ladda ner. [email protected] Jag har ett larm som piper oavbrutet och jag vet inte hur man ska stänga av det.


Electrolux EUF2207AOW Frys
Bruksanvisning Electrolux EUE2664MFW Frys
Anna Karin Lepik 07-01-2024
var hittar jag tömningskanalen på min frys? eue2664mfw


Electrolux EUE2664MFW Frys
Bruksanvisning Electrolux EUF2745AOW Frys
lars rönnbäck 14-11-2023
den 2 november 2017 adress/lgh 1501/kompanivägen 21/97444 luleå/är tidpunkten när vi startade vårt boende i nybyggt av hsb projekterad hyresrätt (c:a 200 lgh). hsbs rekommenderade inredning innehöll då bl a utrustning från er - elektrolux - som utformats med oss som åtanke. under tiden från inflyttning till dags dato har vi konstaterat och också besvärats av att elektrolux produkter INTE uppfyller de fantastiska resultat som ni hävdar i er marknadsföring. Problem - Avfrostning fungerar inte


Electrolux EUF2745AOW Frys
Bruksanvisning Electrolux ECN21103W Frys
Helinä 26-06-2023
Frysen fungerar inte som den ska efter avfrostning, temperaturen sjunker inte under -20, och kontrollampan slocknar inte, jag vågar inte frysa något


(Översatt av Google)
Electrolux ECN21103W Frys
Bruksanvisning Electrolux LUB2AF22W Frys
pierre Tannou 08-11-2022
ventilens roll sida 16- i manualen


(Översatt av Google)
Electrolux LUB2AF22W Frys