Bruksanvisningar för Adler Fritöser

Nedan hittar du alla modeller för Adler Fritöser för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ofta ska jag ersätta fettet eller oljan i min fritös? Verifierad
För att uppnå ett optimalt resultat är det lämpligt att byta fett eller olja var åttonde gång om du gör snacks. Om du gör pommes frites, kan fettet eller oljan bytas ut var tolfte gång.

Detta hjälpte (921)
Kan jag rengöra insidan av fritösen med en skurmaskin? Verifierad
Nej. De flesta fritöser har ett speciellt lager som kan skadas med en skurmedel eller slipande rengöringsmedel. Använd endast en mjuk sida eller en våtservett.

Detta hjälpte (344)
Vad är en ”kall zon” i en fritös? Verifierad
I en fritös med ”kall zon” befinner sig en del av oljan under värmeelementet. Denna olja är svalare än oljan i den övre delen av fritösen. Smulor kommer sjunka till botten och hamna i den kalla zonen vilket gör att oljan håller sig fräsch längre.

Detta hjälpte (328)