Bruksanvisning Tefal TT2M1410 Brödrost

Behöver du en bruksanvisning för din Tefal TT2M1410 Brödrost? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 0 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

FR
NL
DE
EN
IT
ES
PT
EL
TR
AR
FA
DA
NO
SV
FI
KO
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 5.91 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Tefal TT2M1410 Brödrost genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Tefal TT2M1410 Brödrost?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Tefal TT2M1410 Brödrost. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Tefal TT2M1410 Brödrost. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Tefal. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Tefal TT2M1410 Brödrost på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Tefal
Modell TT2M1410
Kategori Brödrostar
Filtyp PDF
Filstorlek 5.91 MB

Alla bruksanvisningar för Tefal Brödrostar
Fler bruksanvisningar för Brödrostar

Vanliga frågor om Tefal TT2M1410 Brödrost

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Det finns mörka fläckar på värmeelementet, är det ett problem? Verifierad

Nej, detta påverkar inte rostningsfunktionen och indikerar inte skador på brödrosten.

Detta hjälpte (230) Läs mer

Om jag använder min brödrost mer än en gång i taget kommer brödet att brinna snabbare. Varför är det så? Verifierad

De flesta brödrostar arbetar med ett värmeelement. När brödrosten används för första gången behöver den värmas upp från rumstemperatur. När direkt efter det rostas mer bröd är värmeelementet redan varmt och brödet rostas snabbare.

Detta hjälpte (142) Läs mer
Bruksanvisning Tefal TT2M1410 Brödrost

Relaterade produkter

Relaterade kategorier