Bruksanvisning - Technicolor TG799vn Router

Behöver du en bruksanvisning för en Technicolor TG799vn Router? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 14.74 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Technicolor TG799vn Router genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Technicolor-produkt?
Ja Nej
16%
84%
80 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag förbättra signalen från min router? Verifierad
Prova först att ändra routerns placering och position för att förbättra signalen. Om det inte löser problemet är det ofta möjligt att ändra den trådlösa kanalen på routern. Det finns en risk för att andra trådlösa enheter använder samma trådlösa kanal, vilket kan leda till att signalen försvagas.

Detta hjälpte (986)
Vad är skillnaden mellan en router och ett modem? Verifierad
Ett modem underlättar anslutningen till internet via din leverantör. En router distribuerar denna signal till olika enheter inom ett nätverk. De flesta moderna routrar har ett inbyggt modem.

Detta hjälpte (36)

Delta i konversationen om denna produkt

Lars Johansson 17-09-2020
Blå lampan lyser

svara | Detta hjälpte (14)
Britt-Marie Ols 25-05-2019
Inget ljud på TV:n vad göra?

svara | Detta hjälpte (11)
Sven Svensson 23-03-2020
Hej! Jag undrar om hur man kan ta reda på dessa 3 frågor. 1. Hur många datorer som kan kopplas till routern? 2. Finns det några begränsningar? 3. Hur långt ifrån enheten kan man befinna sig med sin dator?

svara | Detta hjälpte (8)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Technicolor.