Bruksanvisning Sharkoon Skiller SGH10 Headset

Behöver du en bruksanvisning för din Sharkoon Skiller SGH10 Headset? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 6 vanliga frågor, 0 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

SKILLER
SGH10
Anleitung
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.07 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Sharkoon Skiller SGH10 Headset genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Sharkoon Skiller SGH10 Headset?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Sharkoon Skiller SGH10 Headset. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Sharkoon Skiller SGH10 Headset. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Sharkoon. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Sharkoon Skiller SGH10 Headset på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Sharkoon
Modell Skiller SGH10
Kategori Headsets
Filtyp PDF
Filstorlek 1.07 MB

Alla bruksanvisningar för Sharkoon Headsets
Fler bruksanvisningar för Headsets

Vanliga frågor om Sharkoon Skiller SGH10 Headset

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Fungerar Bluetooth genom väggar och tak? Verifierad

En Bluetooth-signal fungerar genom väggar och tak, såvida inte dessa är gjorda av metall. Beroende på tjockleken och väggens material kan signalen förlora i styrka.

Detta hjälpte (106) Läs mer

När jag ansluter ett headset till min enhet fungerar det inte korrekt, vad kan jag göra? Verifierad

Det är möjligt att smuts har samlats i öppningen där headsetet är anslutet, vilket hindrar det från att få ordentlig kontakt. Det bästa sättet att rengöra detta är med tryckluft. Om du är osäker, låt en professionell göra detta.

Detta hjälpte (3) Läs mer

När är min musik för hög? Verifierad

Ljud över 80 decibel (dB) kan börja skada hörseln. Ljud över 120 dB skadar omedelbart hörseln. Skadans svårighetsgrad beror på hur ofta och hur länge ljudet är närvarande.

Detta hjälpte (0) Läs mer

Vad är brusreducering? Verifierad

Brusreducering är en teknik som främst används i hörlurar. Aktiv bruskontroll används för att sänka eller eliminera påverkan av omgivningsljud.

Detta hjälpte (0) Läs mer

Upp till vilken ljudnivå är det säkert för barn? Verifierad

Barn får sin hörsel skadad snabbare än vuxna. Därför är det viktigt att aldrig utsätta barn för ljud högre än 85dB. När det gäller hörlurar finns det speciella modeller för barn. I händelse av högtalare eller andra situationer måste du vara uppmärksam på att bruset inte överstiger den nivån.

Detta hjälpte (0) Läs mer

Kan jag vira sladden runt enheten efter användning? Verifierad

Det är bättre att inte göra detta, eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att linda in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (0) Läs mer
Bruksanvisning Sharkoon Skiller SGH10 Headset

Relaterade produkter

Relaterade kategorier