Bruksanvisning REV 25510 Kopplingsur

Behöver du en bruksanvisning för en REV 25510 Kopplingsur? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.2 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om REV 25510 Kopplingsur genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna REV-produkt?
Ja Nej
30%
70%
27 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min tidsbrytare ger ett mjukt skramlande ljud, är det normalt? Verifierad
Mekaniska tidsbrytare har en intern mekanism som kan producera ett mjukt skramlande ljud. Dessa tidsbrytare kan också ge ett tydligt klick när de slås på och av.

Detta hjälpte (540)

Delta i konversationen om denna produkt

Ronald Eulitz 29-03-2021
När jag köpte timern gjorde den precis vad den skulle. Tiden ställs in automatiskt. Programmering var också lätt. Övergången från vintertid till sommartid skedde från lördag till söndag. Jag använder flera radioklockor som en annan radioväxel från ett annat företag. Alla radiostyrda klockor ställer sig inte automatiskt för endast din produkt. Alla försök misslyckades eftersom radiotimern inte tar emot någon radiosignal. Jag är besviken!

svara | Detta hjälpte (2)(Translated by Google)
Ewald Nösges 17-01-2023
Tryck på RST med gem => återställ. Ställ sedan klockan närmare fönstret. Klockan får ingen signal i vissa hörn.

Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning REV 25510 Kopplingsur