Bruksanvisningar för Beurer Värmedynor

Nedan hittar du alla modeller för Beurer Värmedynor för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur varm ska min värmedyna bli? Verifierad

Temperaturen på din värmedyna kan variera beroende på modell och märke, men de flesta värmedynor har justerbara temperaturinställningar. Det rekommenderade temperaturintervallet för en värmedyna är mellan 35°C och 45°C (95°F till 113°F). Undvik att använda en värmedyna på högsta inställningen under längre perioder, eftersom det kan orsaka brännskador.

Detta hjälpte (8) Läs mer

Kan jag använda min värmedyna när jag sover? Verifierad

Det rekommenderas generellt inte att använda en värmedyna när du sover, eftersom det kan utgöra en brandrisk. Dessutom kan du av misstag rulla på värmedynan och orsaka brännskador. Om du behöver värmeterapi medan du sover, överväg att använda en värmedyna med låg watteffekt speciellt designad för användning över natten eller en sängvärmare.

Detta hjälpte (2) Läs mer

Hur länge kan jag använda min värmedyna på ett pass? Verifierad

Den rekommenderade användningstiden för en värmedyna beror på märke och modell, men de flesta värmedynor är designade för att användas under 20 till 30 minuters sessioner åt gången, med pauser emellan. Undvik att använda en värmedyna under längre perioder, eftersom det kan orsaka hudirritation eller brännskador.

Detta hjälpte (2) Läs mer