Bruksanvisningar för Vågar

Nedan hittar du alla märken för Vågar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min skala visar en orealistiskt låg vikt när jag står på den, varför är det? Verifierad

För bästa resultat ska vågen stå på en hård plan yta. När vågen står på t.ex. en matta kan detta påverka mätningen.

Detta hjälpte (2500) Läs mer

Vad är BMI? Verifierad

BMI står för Body Mass Index och kan beräknas genom att dividera din vikt i kilogram med din längd i kvadratmeter. Till exempel har en person med en vikt på 70 kilo och en längd på 1,75 meter ett BMI på 22,86. Ett BMI på mellan 18,5 och 25 anses vara friskt.

Detta hjälpte (1786) Läs mer

Ett batteri i min enhet är oxiderat, kan jag fortfarande använda det säkert? Verifierad

Ja, enheten kan fortfarande användas säkert. Ta först bort det oxiderade batteriet. Använd aldrig bara händer för att göra detta. Rengör sedan batterifacket med en bomullspinne doppad i ättika eller citronsaft. Låt det torka och sätt i nya batterier.

Detta hjälpte (762) Läs mer

Kan jag använda en våg med våta fötter? Verifierad

Detta beror på skalan. När du använder en diagnostisk skala är det nödvändigt att dina fötter är torra för att kunna utföra mätningarna korrekt.

Detta hjälpte (455) Läs mer