Bruksanvisningar för Braun Rakapparater

Nedan hittar du alla modeller för Braun Rakapparater för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Finns det någon BPA i plasten som används i Brauns produkter? Verifierad
Braun indikerar att det i alla produkter inte finns någon BPA som används i delar som kan komma i kontakt med livsmedel.

Detta hjälpte (206)
Vad är skillnaden mellan vibrerande och roterande rakhuvuden? Verifierad
Detta handlar mest om personliga behov och preferenser, men i allmänhet kan man säga att knivarna i vibrerande rakhuvuden rör sig snabbare och därför ger snabbare resultat. Ett roterande rakhuvud kan lättare nå vissa delar av ansiktet.

Detta hjälpte (46)
I vilken riktning ska jag raka mig? Verifierad
I de flesta fall rekommenderas att du rakar med hårväxtens riktning. Detta minskar risken för irriterad hud och inåtväxt hår.

Detta hjälpte (32)