Bruksanvisningar för Adler Eltandborstar

Nedan hittar du alla modeller för Adler Eltandborstar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ofta och hur länge ska jag borsta tänderna? Verifierad
Det är tillrådligt att borsta tänderna minst två gånger om dagen i minst 2 minuter. Många elektriska tandborstar är utrustade med en funktion som indikerar dessa två minuter.

Detta hjälpte (23)
Jag borstar tänderna två gånger om dagen men jag lider fortfarande av dålig andedräkt, varför är det? Verifierad
Dålig andedräkt orsakas inte bara av matrester på tänderna eller inflammerat tandkött. Bakterier på tungan och en torr mun kan också orsaka dålig andedräkt.

Detta hjälpte (10)
Är det bättre att borsta med en elektrisk tandborste än att borsta manuellt? Verifierad
Elektriska tandborstar är mycket bättre på att ta bort plack än att borsta manuellt. Många elektriska tandborstar hjälper också till att ställa in penselsekvensen, vilket hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Detta hjälpte (8)
Kan jag använda en elektrisk tandborste i duschen? Verifierad
Detta beror på varumärke och modell. Kontrollera alltid detta i förväg för att garantera din säkerhet och gör det inte om tandborsten inte är lämplig för den.

Detta hjälpte (2)
Från vilken ålder kan ett barn använda en elektrisk tandborste? Verifierad
Barn kan använda en elektrisk tandborste från det ögonblick de självständigt kan hålla och använda en tandborste. För barn bör du använda ett litet borsthuvud med mjuka hår. För barn upp till 5 år bör du använda en specialiserad tandkräm med en sänkt mängd fluor.

Detta hjälpte (2)