Bruksanvisning Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare

Behöver du en bruksanvisning för en Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.18 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersmanual för din Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare. Du kan alltid ladda ner manualen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalmanual rekommenderar vi att du kontaktar Melissa. De kanske kan tillhandahålla en originalhandbok. Letar du efter manualen för din Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Melissa
Modell 16130171 Lime Green
Kategori Vattenkokare
Filtyp PDF
Filstorlek 0.18 MB

Alla manualer för Melissa Vattenkokare
Fler manualer för Vattenkokare

Vanliga frågor om Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad fyller sållet i min vattenkokare för funktion? Verifierad
Den är till för att fånga upp lös kalk som kan ha ackumulerats med tiden.

Detta hjälpte (340) Läs mer
Vattenkokaren slutar inte och håller på att koka, vad ska jag göra? Verifierad
I många fall stängdes inte vattenkokarens lock ordentligt. Om värmen släpps ut fortsätter vattenkokaren att koka. Om detta inte löser problemet bör du kontakta tillverkaren eller en mekaniker.

Detta hjälpte (211) Läs mer
Kan jag koka mindre än den minsta mängden vatten? Verifierad
Nej. När det kokar mindre än den minsta mängden vatten kan temperaturgivaren fungera felaktigt. Detta kan förhindra att vattenkokaren stängs av vid kokpunkten, vilket kan leda till farliga situationer.

Detta hjälpte (75) Läs mer
Är det effektivt att fylla en vattenkokare med varmt vatten från kranen? Verifierad
Nej. För att få varmt vatten till kranen är det ofta nödvändigt att släppa ut kallt vatten först, vilket kommer att slösas bort. Dessutom fyller rören samma mängd varmt vatten som inte kommer att användas och kommer att svalna, vilket leder till energiförlust. Därför är det bättre att fylla en vattenkokare med kallt vatten.

Detta hjälpte (62) Läs mer
Kan jag koka mer än den maximala mängden vatten? Verifierad
Nej. När du kokar mer än den maximala mängden vatten kan vattenkokaren rinna över. Detta kan leda till farliga situationer.

Detta hjälpte (61) Läs mer

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Bruksanvisning Melissa 16130171 Lime Green Vattenkokare