Bruksanvisningar för Playmobil

Nedan hittar du alla Playmobil-teman för vilka det finns bygginstruktioner tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt tema inte med på listan? Kontakta oss.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag förhindra att min Playmobil-leksaker missfärgas? Verifierad

De två största bidragande orsakerna till missfärgningen av plasten i Playmobil-leksaker är långvarig exponering för solljus och cigarettrök. Försök att minimera dessa när du lagrar din Playmobil.

Detta hjälpte (971) Läs mer

Vad är det bästa sättet att rengöra mina Playmobil-delar på? Verifierad

Playmobil rekommenderar att rengöra delarna för hand med varmt vatten eller en fuktig trasa, eventuellt tillsammans med ett milt rengöringsmedel. Rengör inte delarna i tvätt- eller diskmaskinen. Låt delarna lufttorka. Elektriska delar kan endast rengöras med en torr trasa.

Detta hjälpte (742) Läs mer

Från vilken ålder lämpar sig Playmobil att leka med? Verifierad

De flesta Playmobil-set passar barn från 4 år och uppåt eftersom de innehåller smådelar. Det speciella 1.2.3.-temat passar barn från 1,5 års ålder. På varje låda står det vilken ålder som leksaken är avsedd för.

Detta hjälpte (427) Läs mer