Bruksanvisningar för Matsui Stavmixer

Nedan hittar du alla modeller för Matsui Stavmixer för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag bäst rengöra en mixer? Verifierad
De flesta stavmixare har en avtagbar bit som kan läggas i diskmaskin. Detta bör anges i handboken. Rengöring för hand kan göras genom att placera knivarna i en skål med varmt vatten och slå på handmixern. Tillsätt lite tvättmedel om så önskas. Torka aldrig knivarna, detta kan få dem att bli trubbiga.

Detta hjälpte (105)
Hur använder jag de olika hastigheterna? Verifierad
Det är bäst att börja med lägsta hastighet och bygga upp till högsta hastighet. Detta ger bästa resultat och minst stänk.

Detta hjälpte (68)
Kan jag linda sladden runt enheten efter användning? Verifierad
Det är bättre att inte göra detta eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att slå in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (25)