Bruksanvisningar för Adler Mjölkskummare

Nedan hittar du alla modeller för Adler Mjölkskummare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Mjölken kommer inte att skumma ordentligt, varför är det? Verifierad
Det är möjligt att mjölkskummaren inte rengjordes ordentligt efter tidigare användning. Gamla rester kan förhindra att mjölken skummar ordentligt. Beroende på enhet kan det alltid finnas en del av mjölken som inte skummar. Det här är normalt.

Detta hjälpte (261)
Vilken sorts mjölk kan jag använda i min mjölkskummare? Verifierad
I princip kan alla typer av mjölk som inte har tillsatt smak eller socker användas, även sojamjölk. För att få bästa möjliga skum, är proteinet i mjölken viktig. Proteinet försämras när mjölken har stått ett tag, eller om paketet har varit öppet. Det är bäst att alltid använda mjölk från en nyöppnad förpackning.

Detta hjälpte (179)