Bruksanvisning JYSK Nordby Garderob

Behöver du en bruksanvisning för din JYSK Nordby Garderob? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 1 röst med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

3689899
3689899
1-46
NORDBY
22-06-2018
560mm
1500mm
2000mm
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 7.92 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om JYSK Nordby Garderob genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med JYSK Nordby Garderob?
Ja Nej
0%
100%
1 röst

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om JYSK Nordby Garderob. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Roland Leithenmayr 11-01-2023
Köpte en Nordby garderob 36899 på JYSK i Montana Bulgarien. När jag monterade skåpet insåg jag att lådans högra skena inte fungerade. I tre år på grund av CV-pandemin har jag försökt få en reservdel - JYSK Bulgaria kunde inte hjälpa mig. Så jag vände mig till JYSK i Wien Österrike - de är hjälplösa. Var kan jag få tag i den här skenan?

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din JYSK Nordby Garderob. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar JYSK. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din JYSK Nordby Garderob på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke JYSK
Modell Nordby
Kategori Garderober
Filtyp PDF
Filstorlek 7.92 MB

Alla bruksanvisningar för JYSK Garderober
Fler bruksanvisningar för Garderober

Vanliga frågor om JYSK Nordby Garderob

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur monterar jag isär min JYSK-produkt på bästa sätt? Verifierad

JYSK säger att det bästa sättet att demontera sina produkter är att följa anvisningarna baklänges.

Detta hjälpte (1230) Läs mer

Jag vill ta bort en träplugg från min JYSK-produkt, men jag kan inte få ut den. Vad ska jag göra? Verifierad

För att få bort träpluggen, dra försiktigt med hjälp av en tång. Kläm inte för hårt, då tappar du greppet.

Detta hjälpte (287) Läs mer
Bruksanvisning JYSK Nordby Garderob