Bruksanvisning Joie Trillo Bilbarnstol

Behöver du en bruksanvisning för din Joie Trillo Bilbarnstol? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 6 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 2 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 50/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

2/3(1536kg)
trillo
high back booster
Instruction Manual
Manual de Instruções
Manual de instrucciones
Mode d’emploi
Bedienungsanleitung
Handleiding
Manuale di istruzioni
Kullanma kalvuzu
Bruksanvisning
사용설명서
Εγχειρίδιο Οδηγιών
Brugervejledning
GB
PT
ES
FR
DE
NL
IT
TR
KR
EL
DA
SE
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 4.63 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Joie Trillo Bilbarnstol genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Joie Trillo Bilbarnstol?
Ja Nej
50%
50%
2 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Joie Trillo Bilbarnstol. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Annika Krause 15-10-2021
God dag. Jag måste tillfälligt byta till en mindre bil med mina tvillingar. De är båda så tunga och stora att vi teoretiskt sett bara skulle behöva en bältesstol. Därför skulle jag av utrymmesskäl vilja ta bort ryggstödet tillfälligt. Är det möjligt? Vi har Joie Traver barnstol två gånger.

svara | Detta hjälpte (60) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Joie Trillo Bilbarnstol. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Joie. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Joie Trillo Bilbarnstol på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Joie
Modell Trillo
Kategori Bilbarnstolar
Filtyp PDF
Filstorlek 4.63 MB

Alla bruksanvisningar för Joie Bilbarnstolar
Fler bruksanvisningar för Bilbarnstolar

Vanliga frågor om Joie Trillo Bilbarnstol

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan Isofix bilbarnstolar placeras i bilar utan Isofix? Verifierad

De mest tillgängliga Isofix-bilsätena har universellt godkännande för att säkra med säkerhetsbälten, förutom bilspecifikt godkännande. Detta gör det möjligt att säkra sätet med säkerhetsbälten. Läs manualen för bilsätet för mer information. Det finns Isofix bilsäten som inte kan säkras med säkerhetsbälten.

Detta hjälpte (725) Läs mer

Vad är det säkraste stället att placera en bilbarnstol? Verifierad

Detta beror delvis på bilen, men i allmänhet är mitten av baksätet det säkraste stället. Här är barnet så långt bort som möjligt från sidorna och därmed bäst skyddat vid en olycka. Detta är dock endast fallet om det finns ett fullständigt 3-punkts säkerhetsbälte. Om det bara finns ett knäbälte är det säkrare att använda en fönsterplats i baksätet.

Detta hjälpte (646) Läs mer

Kan jag använda bilbrännaren i ett flygplan? Verifierad

Det finns inga internationella riktlinjer för användning av bilbarnstolar i flygplan. Beroende på modell är det möjligt att bilsätet är lämpligt för detta. Huruvida det är tillåtet beror på flygbolaget. Kontakta alltid flygbolaget i förväg för att verifiera detta.

Detta hjälpte (218) Läs mer

Kan alla Isofix bilbarnstolar monteras i alla bilar med Isofix? Verifierad

Nej, det finns universella och icke-universella Isofix-bilstolar. En icke-universell Isofix-bilstol kan endast användas i avsedda bilar. Sätet kommer med en lista över bilmodeller som är lämpliga för användning med sätet. En universell Isofix-bilstol kan endast användas i bilar som är utrustade med Isofix och en Top Tether-fästpunkt.

Detta hjälpte (169) Läs mer

Hur länge kan mitt barn sitta i en bilbarnstol? Verifierad

Låt inte ditt barn sitta i en bilstol längre än 1,5 till 2 timmar om dagen. Många moderna barnvagnar erbjuder möjligheten att fästa bilbarnstolen ovanpå, vilket möjliggör snabb transport av ditt barn. Överstig i så fall inte 1,5 till 2 timmar om dagen.

Detta hjälpte (158) Läs mer

Vad är Isofix? Verifierad

Isofix är ett internationellt standardiserat system för montering av bilsäten i bilar. Det finns Isofix monteringsfästen i bilen. Dessa fästen är placerade mellan ryggstödet och baksätets säte och är anslutna till bilens kaross. Isofix bilbarnstol är utrustad med krokar som enkelt kan fästas på monteringsfästena.

Detta hjälpte (157) Läs mer
Bruksanvisning Joie Trillo Bilbarnstol

Relaterade produkter

Relaterade kategorier