Bruksanvisning - Grässlin Famoso 1000 Thermostat

Behöver du en bruksanvisning för en Grässlin Famoso 1000 Thermostat? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 3.2 MB)

advertisement

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Grässlin Famoso 1000 Thermostat genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Grässlin-produkt?
Ja Nej
75%
25%
4 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är en termostats döda zon? Verifierad
Många moderna termostater har en död zon. Om temperaturen avviker från mindre än 4 ° C från den inställda temperaturen värms eller svalnar systemet inte. Denna så kallade termostats döda zon förhindrar att systemet slås på och av för ofta, vilket sparar energi.

Detta hjälpte (678)
Vad är det bästa stället att montera en termostat på? Verifierad
Det bästa stället för en termostat är cirka 1,5 meter över marken. Placera aldrig termostaten i en radiator eller annan värmeavgivande utrustning eller i direkt solljus. Välj ett rum som används ofta. I de flesta fall är detta vardagsrummet.

Detta hjälpte (352)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Grässlin.