Bruksanvisning Graco Silhouette Babygunga

Behöver du en bruksanvisning för din Graco Silhouette Babygunga? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 0 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

GRAC
O
©2006 Graco ISPS052HA 7/06
W
W
A
A
R
R
N
N
I
I
N
N
G
G
I
I
M
M
P
P
O
O
R
R
T
T
A
A
N
N
T
T
!
!
K
K
E
E
E
E
P
P
F
F
O
O
R
R
F
F
U
U
T
T
U
U
R
R
E
E
R
R
E
E
F
F
E
E
R
R
E
E
N
N
C
C
E
E
INSTRUCTIONS
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 8.65 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Graco Silhouette Babygunga genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Graco Silhouette Babygunga?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Graco Silhouette Babygunga. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Graco Silhouette Babygunga. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Graco. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Graco Silhouette Babygunga på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Graco
Modell Silhouette
Kategori Babygungor
Filtyp PDF
Filstorlek 8.65 MB

Alla bruksanvisningar för Graco Babygungor
Fler bruksanvisningar för Babygungor

Vanliga frågor om Graco Silhouette Babygunga

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur många timmar om dagen kan ett barn ligga i en studsare? Verifierad

Att ligga i en studsare är mycket tröttsamt för ett litet barn och kan vara dåligt. för utveckling av ryggraden. Placera aldrig ett barn i en studsare mer än 2 timmar om dagen.

Detta hjälpte (106) Läs mer

Från vilken ålder kan ett barn sättas i en studsare? Verifierad

Detta varierar per barn, men i allmänhet kan ett barn sättas i en studsare från det att han eller hon är några veckor gammal till 6-9 månader gammal.

Detta hjälpte (78) Läs mer
Bruksanvisning Graco Silhouette Babygunga

Relaterade produkter

Relaterade kategorier