Bruksanvisning GARO Astro 2 Kopplingsur

Behöver du en bruksanvisning för din GARO Astro 2 Kopplingsur? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 1 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 3 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

ASTRONOMISKT SKYMNINGSRELÄ
Bruksanvisning
ASTRO 1
ASTRO 2
Astronomical twilight switches: User Manual
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 10.71 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om GARO Astro 2 Kopplingsur genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med GARO Astro 2 Kopplingsur?
Ja Nej
0%
100%
3 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om GARO Astro 2 Kopplingsur. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Göran Burdal 28-12-2021
Hej, mina utelampor är tända dygnet runt sedan tre dygn tillbaka! Har läst mannualen men hittar inget om felsökning eller hur jag ska göra

svara | Detta hjälpte (11)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din GARO Astro 2 Kopplingsur. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar GARO. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din GARO Astro 2 Kopplingsur på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke GARO
Modell Astro 2
Kategori Kopplingsur
Filtyp PDF
Filstorlek 10.71 MB

Alla bruksanvisningar för GARO Kopplingsur
Fler bruksanvisningar för Kopplingsur

Vanliga frågor om GARO Astro 2 Kopplingsur

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min tidsbrytare ger ett mjukt skramlande ljud, är det normalt? Verifierad

Mekaniska tidsbrytare har en intern mekanism som kan producera ett mjukt skramlande ljud. Dessa tidsbrytare kan också ge ett tydligt klick när de slås på och av.

Detta hjälpte (605) Läs mer
Bruksanvisning GARO Astro 2 Kopplingsur

Relaterade produkter

Relaterade kategorier