Bruksanvisningar för Alpha Tools Vinkelslipar

Nedan hittar du alla modeller för Alpha Tools Vinkelslipar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

På vilka material kan jag använda en vinkelslip? Verifierad
Vinkelslipar är mest lämpade för användning på metall och sten. Maskinen genererar mycket värme och är därför inte lämplig att använda på trä eller plast.

Detta hjälpte (51)
Behöver jag ha hörselskydd när jag använder en vinkelslip? Verifierad
Ja det borde du. Även om bullermängden som produceras av en vinkelslip kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (10)
Behöver jag bära ögonskydd när jag använder en vinkelslip? Verifierad
Ja. Små partiklar kan flyga upp under slipningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (7)