Bruksanvisningar för Sticksågar

Nedan hittar du alla märken för Sticksågar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vilka material kan jag använda min sticksåg på? Verifierad

Tack vare de utbytbara bladen kan sticksågar användas på nästan alla material. Sticksågar används främst för att såga kurvor och hörn.

Detta hjälpte (442) Läs mer

Behöver jag bära ögonskydd när jag använder sticksåg? Verifierad

Ja. Små partiklar kan flyga upp under sågningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (216) Läs mer

Kan jag förvara elverktyg i ett skjul eller garage? Verifierad

Generellt sett kan du förvara elverktyg i ett skjul eller garage, även om det ibland fryser där. Det är dock bättre för elverktygets livslängd att förvara det på en torr plats utan större temperaturfluktuationer. I ett skjul eller garage kan temperaturskillnader orsaka kondens som kan orsaka rost. Dessutom håller verktyg som går på batteri kortare och laddas inte lika bra vid mycket låga temperaturer. För att vara säker på hur ditt elverktyg behöver förvaras, läs alltid bruksanvisningen noggrant.

Detta hjälpte (64) Läs mer

Behöver jag bära hörselskydd när jag använder en sticksåg? Verifierad

Ja det borde du. Även om mängden ljud som produceras av en sticksåg kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Därför är det en bra idé att bära hörselskydd.

Detta hjälpte (41) Läs mer