Bruksanvisningar för Kakelskärare

Nedan hittar du alla märken för Kakelskärare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är skillnaden mellan keramiska plattor och porslinsplattor? Verifierad
Båda är gjorda av lera, men porslinsplattor har högre densitet. Detta gör porslinsplattor starkare och mer hållbara, men också svårare att skära. Du behöver specialiserade verktyg och färdigheter för att få samma resultat som med keramiska plattor.

Detta hjälpte (1)
Hur kan jag förhindra att mina brickor flisas när jag skär dem? Verifierad
Du kan applicera maskeringstejp över plattans ovansida före kapning för att minska flisningen.

Detta hjälpte (0)
Spelar det någon roll vilken sida av plattan jag skär? Verifierad
Ja, oavsett vilken platta du skär, är det bäst att klippa med framsidan uppåt. Detta säkerställer den jämnaste ytan och minimerar risken för flisning.

Detta hjälpte (0)