Bruksanvisningar för Meec Tools Excenterslipar

Nedan hittar du alla modeller för Meec Tools Excenterslipar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Behöver jag bära en dammmask när jag använder slipmaskin? Verifierad
Ja. Damm släpps ut under slipningen vilket kan orsaka andningsskador. Vissa ytor kan också släppa ut kemikalier som färg eller lack under slipning. Dessa är också en bra anledning att bära en dammmask.

Detta hjälpte (2)
Behöver jag bära hörselskydd när jag använder slipmaskin? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden brus som produceras av slipmaskiner kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (1)
Behöver jag bära ögonskydd när jag använder slipmaskin? Verifierad
Ja. Små partiklar kan flyga upp under slipningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (1)