Bruksanvisningar för Meec Tools Borrskruvdragare

Nedan hittar du alla modeller för Meec Tools Borrskruvdragare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag fortsätter att ta bort skruvhuvudet när jag använder borrskruvdragaren. Varför är det så? Verifierad
De flesta borrskruvar kan ställas in för att skruva hårdare eller mjukare. Om huvudet fortsätter att avlägsnas borde troligen borrföraren sättas i en annan inställning. När det är en trådlös enhet, se alltid till att batteriet är laddat för att få ett optimalt resultat.

Detta hjälpte (44)
Behöver jag bära hörselskydd när jag använder en borr? Verifierad
Ja det borde du. Även om mängden buller som en borr producerar kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (9)