Bruksanvisningar för Bosch Borrhammare

Nedan hittar du alla modeller för Bosch Borrhammare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är skillnaden mellan en slagborrmaskin och en borrhammare? Verifierad

Slagborrmaskiner kan användas för att borra hål i tegelväggar. För att borra hål i betongväggar krävs en borrhammare.

Detta hjälpte (191) Läs mer

Vad betyder Joule (J) när vi pratar om borrhammare? Verifierad

Vid jämförelse av effektiviteten hos olika maskiner är den viktigaste parametern hammarverkets anslagsenergi som mäts i Joule (J). För att borra hål i betong räcker det med en borrhammare på 2,2 J.

Detta hjälpte (125) Läs mer

Behöver jag bära hörselskydd när jag använder en borr? Verifierad

Ja det borde du. Även om mängden buller som en borr producerar kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (83) Läs mer

Kan jag förvara elverktyg i ett skjul eller garage? Verifierad

Generellt sett kan du förvara elverktyg i ett skjul eller garage, även om det ibland fryser där. Det är dock bättre för elverktygets livslängd att förvara det på en torr plats utan större temperaturfluktuationer. I ett skjul eller garage kan temperaturskillnader orsaka kondens som kan orsaka rost. Dessutom håller verktyg som går på batteri kortare och laddas inte lika bra vid mycket låga temperaturer. För att vara säker på hur ditt elverktyg behöver förvaras, läs alltid bruksanvisningen noggrant.

Detta hjälpte (11) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Bosch PBH 2500 RE Borrhammare
uwe Roßbach 08-10-2023
Har borrhammaren mjukstart, höger/vänstergående och Slirkoppling?


(Översatt av Google)
Bosch PBH 2500 RE Borrhammare
Bruksanvisning Bosch Uneo Maxx Borrhammare
Ana Cuenca 23-07-2023
Min Uneo Maxx misslyckas ofta totalt. Inget går. Alla lysdioder blinkade 3x. Är det en felkod? Vad betyder det? Maskinen är praktiskt taget ny, den har knappt använts. Vad kan jag göra för att se till att maskinen inte stannar?


(Översatt av Google)
Bosch Uneo Maxx Borrhammare
Bruksanvisning Bosch PBH 2100 RE Borrhammare
Bernard Gallagher 02-07-2023
Finns det en speciell adapter för bits. Kan inte få min normala att passa


(Översatt av Google)
Bosch PBH 2100 RE Borrhammare
Bruksanvisning Bosch PBH 2500 SRE Borrhammare
garnier jacky 02-03-2022
Kan du snälla berätta för mig om en Bosch PBH 2500 SRE perfo gör mejslingen i så fall kan du berätta för mig vad jag ska göra jag gör som manualen säger men i mejslingsläget träffar den inte Tack för ditt svar


(Översatt av Google)
Bosch PBH 2500 SRE Borrhammare
Bruksanvisning Bosch PBH 3000-2 FRE Borrhammare
Laurent 30-01-2022
Jag tog isär den mekaniska delen av min bosch PHB 3000-2 FRE borr för att jag har problem med hammarslaget, sedan monterade jag tillbaka allt med några monteringsproblem, jag provade och såg ett element som fastnat inuti, så tack för att du informerade mig eller skickade mig en video eller bild av återmonteringen av delen, för att ta reda på om jag inte har gjort monteringsfel, tack. Nedan är min e-postadress och min telefon. bärbara .laurent&gmail.com 00352691848880


(Översatt av Google)
Bosch PBH 3000-2 FRE Borrhammare