Bruksanvisningar för AEG Borrhammare

Nedan hittar du alla modeller för AEG Borrhammare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är skillnaden mellan en slagborrmaskin och en borrhammare? Verifierad

Slagborrmaskiner kan användas för att borra hål i tegelväggar. För att borra hål i betongväggar krävs en borrhammare.

Detta hjälpte (196) Läs mer

Vad betyder Joule (J) när vi pratar om borrhammare? Verifierad

Vid jämförelse av effektiviteten hos olika maskiner är den viktigaste parametern hammarverkets anslagsenergi som mäts i Joule (J). För att borra hål i betong räcker det med en borrhammare på 2,2 J.

Detta hjälpte (131) Läs mer

Behöver jag bära hörselskydd när jag använder en borr? Verifierad

Ja det borde du. Även om mängden buller som en borr producerar kan variera mellan märken och modeller, kan långvarig exponering för högt ljud orsaka permanent hörselskada. Det är därför det är en bra idé att använda hörselskydd.

Detta hjälpte (88) Läs mer

Kan jag förvara elverktyg i ett skjul eller garage? Verifierad

Generellt sett kan du förvara elverktyg i ett skjul eller garage, även om det ibland fryser där. Det är dock bättre för elverktygets livslängd att förvara det på en torr plats utan större temperaturfluktuationer. I ett skjul eller garage kan temperaturskillnader orsaka kondens som kan orsaka rost. Dessutom håller verktyg som går på batteri kortare och laddas inte lika bra vid mycket låga temperaturer. För att vara säker på hur ditt elverktyg behöver förvaras, läs alltid bruksanvisningen noggrant.

Detta hjälpte (16) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning AEG KH 28 Super XE Borrhammare
Fanfan 13-05-2024
Min enhet stängdes plötsligt av. Finns det en säkring? Faktum är att det så kallade AEG-dokumentet inte ger något svar på ett eventuellt problem... den innehåller bara ett diagram över produkten och dess användning, utan några kommentarer, vilket inte är normalt.


(Översatt av Google)
AEG KH 28 Super XE Borrhammare
Bruksanvisning AEG BH 625 FIXTEC Borrhammare
Klaus Jakubowski 26-07-2023
Hallå. Hur kan du byta kolborstar? Tack


(Översatt av Google)
AEG BH 625 FIXTEC Borrhammare
Bruksanvisning AEG PN 3000 X2 Borrhammare
Mazouz Abdelkader 24-01-2023
Jag har också samma problem, jag kunde inte öppna hammarramen. Snälla hjälp mig sir.


(Översatt av Google)
AEG PN 3000 X2 Borrhammare
Bruksanvisning AEG PN 3000 X2 Borrhammare
Mazouz Abdelkader 24-01-2023
Eftersom det råder brist på reservdelar för denna produkt (aeg pn 3000 x2 fixtec-borrhammare) i Algeriet, uppmanas de tyska cheferna för AEG-företaget att skapa eller öppna ett annex i Algeriet. Som jag till exempel behöver jag en mandarin till min hammare, men förgäves.


(Översatt av Google)
AEG PN 3000 X2 Borrhammare
Bruksanvisning AEG PN 2200 RX Borrhammare
sergela 13-12-2022
ja genom att använda mindre mellandimensionella borrkronor för att undvika överhettning av maskinen: detta råd är användbart för alla borrdjup med en stor borrkrona


(Översatt av Google)
AEG PN 2200 RX Borrhammare