Bruksanvisning Eheim TWINfeeder Foderautomat

Behöver du en bruksanvisning för en Eheim TWINfeeder Foderautomat? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 6.05 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Eheim TWINfeeder Foderautomat genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Eheim-produkt?
Ja Nej
86%
14%
7 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Annette 06-02-2020
Hallå där, efter rengöring och montering kommer locket inte längre att öppnas. Vad har jag gjort för fel? Det framgår inte heller korrekt av bruksanvisningen hur delen ska monteras. hälsning Annette

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Gismo Lorens 28-10-2021
Hallå där, Jag tyckte att bruksanvisningen hjälpte mig mycket! Men jag har fortfarande en liten fråga: Om paussymbolen inte är aktiverad, kommer de programmerade matningstiderna helt enkelt att börja om?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning Eheim TWINfeeder Foderautomat