Bruksanvisningar för Akvarier

Nedan hittar du alla märken för Akvarier för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur många fiskar kan jag ha i mitt akvarium? Verifierad

Använd följande tumregel: Per liter vatten kan du ha en centimeter sötvattensfisk eller en halv centimeter saltvattensfisk. Kom ihåg att det också beror på filtrets kapacitet och mängden dekorationer i akvariet.

Detta hjälpte (275) Läs mer

Hur ofta ska jag rengöra ett akvarium? Verifierad

Det finns specialutrustning för att mäta de olika mineralvärdena i vattnet och för att avgöra om rengöring är nödvändig. Om denna utrustning inte finns är det bäst att rengöra akvariet minst en gång i veckan.

Detta hjälpte (167) Läs mer