Bruksanvisning Denver WCT-5002 Actionkamera

Behöver du en bruksanvisning för din Denver WCT-5002 Actionkamera? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 1 vanliga frågor, 6 kommentarer och har 11 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

WCT-5002
denver.eu
27-07-2021
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.16 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Denver WCT-5002 Actionkamera genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Denver WCT-5002 Actionkamera?
Ja Nej
0%
100%
11 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Denver WCT-5002 Actionkamera. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

mumfisch 20-01-2022
Jag formaterade SD-kortet, satte in CD:n, det står aktuellt datum och tid, inspelningstiden inställd på 22:00 till 06:00, sparad. Men kameran spelar in 24/7 och visar inte aktuellt datum. Vet inte.

svara | Detta hjälpte (20) (Översatt av Google)
Ammar 25-06-2023
Hej, jag har en DENVER WCT-5002 videokamera. CD-skivan är skadad. Finns det en onlineapplikation eller en länk för att ladda ner applikationen på mobilen?

svara | Detta hjälpte (2) (Översatt av Google)
Olaf Brandes 06-04-2022
Hej, kameran tar bara dagsbilder. Är den infraröda inspelningen defekt?

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Alain COUTURIER 30-04-2024
God morgon, Omöjligt att hitta instruktionerna på franska annat än att köpa det på webbplatser vilket jag inte kommer att göra. Utan detta dokument planerar jag att returnera de två köpta kamerorna och få en återbetalning Vänliga hälsningar.

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Alain COUTURIER 10-05-2024
Omöjligt att ställa in kameran på tiden. Plus att jag köpte två. Jag kommer att lämna tillbaka dem till butiken.

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Alain C 15-05-2024
Fortfarande ingen tid på den här kameran och omöjligt att sätta den i realtid

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Denver WCT-5002 Actionkamera. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Denver. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Denver WCT-5002 Actionkamera på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Denver
Modell WCT-5002
Kategori Actionkameror
Filtyp PDF
Filstorlek 2.16 MB

Alla bruksanvisningar för Denver Actionkameror
Fler bruksanvisningar för Actionkameror

Vanliga frågor om Denver WCT-5002 Actionkamera

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är en megapixel? Verifierad

En megapixel (MP) motsvarar en miljon pixlar Megapixlar används bland annat för att indikera upplösningen hos digitalkameror och videokameror. En kamera som producerar bilder på 1280x960 pixlar har till exempel en upplösning på cirka 1,3 MP. Även om det finns många faktorer som påverkar bildkvaliteten kan det sägas att fler megapixlar ger en en bättre bild.

Detta hjälpte (205) Läs mer
Bruksanvisning Denver WCT-5002 Actionkamera

Relaterade produkter

Relaterade kategorier