Bruksanvisningar för Belkin Routrar

Nedan hittar du alla modeller för Belkin Routrar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag förbättra signalen från min router? Verifierad
Prova först att ändra routerns placering och position för att förbättra signalen. Om det inte löser problemet är det ofta möjligt att ändra den trådlösa kanalen på routern. Det finns en risk för att andra trådlösa enheter använder samma trådlösa kanal, vilket kan leda till att signalen försvagas.

Detta hjälpte (1141)
Vad är skillnaden mellan en router och ett modem? Verifierad
Ett modem underlättar anslutningen till internet via din leverantör. En router distribuerar denna signal till olika enheter inom ett nätverk. De flesta moderna routrar har ett inbyggt modem.

Detta hjälpte (105)