Bruksanvisningar för Ansmann Portabel laddare

Nedan hittar du alla modeller för Ansmann Portabel laddare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur lång tid tar det att ladda min portabel laddare helt? Verifierad
Det beror på modell och kapacitet, men laddning av portabel laddare sker i allmänhet snabbare när de är anslutna till ett vägguttag än när de ansluts till en enhet via USB.

Detta hjälpte (403)
Är det normalt att lampan blinkar när den laddas? Verifierad
Ja, för de flesta bärbara laddare blinkar den lilla lampan medan den laddas. Ofta förblir lampan konstant när laddningscykeln är klar.

Detta hjälpte (178)
Är det normalt att en bärbar laddare blir varm när den laddas? Verifierad
Ja, bärbara laddare kan bli varma under laddning. Det är helt normalt.

Detta hjälpte (82)
Hur ser jag till att min bärbara laddare håller så länge som möjligt? Verifierad
När du använder en bärbar laddare är det bäst att använda den tills den är helt urladdad och sedan ladda den helt. Medeladdning minskar batteriets livslängd.

Detta hjälpte (61)
Hur mycket ström ska min bärbara laddare ha? Verifierad
Hur mycket ström en bärbar laddare ska ha beror på vilken enhet den ska ladda. Generellt kan man säga att för att ladda en smartphone eller Mp3-spelare behöver du 2200-4000mAh, för surfplattor 5000-8000mAh och för bärbara datorer 10400-12000mAh.

Detta hjälpte (30)
Vad betyder mAh? Verifierad
mAh står för milliampère / timme och indikerar batteriets effekt. Ett batteri på till exempel 2000 mAh kommer att leverera 2000 milliampère per timme och kan köra en radio som använder 250 mA per timme i 8 timmar. Ett batteri med högre mAh har längre körtid.

Detta hjälpte (28)