Bruksanvisningar för Läsplattor

Nedan hittar du alla märken för Läsplattor för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är en ePub-fil? Verifierad

ePub står för ”electronic publication” (elektronisk publicering) och är ett filformat för e-böcker. ePub-formatet är standardfilformatet för e-böcker, men tänk på att det inte gäller för e-böcker och e-läsare från Amazon.

Detta hjälpte (69) Läs mer

Är e-läsare bättre för mina ögon än LCD-skärmar? Verifierad

I motsats till de skärmar som finns på bärbara datorer, smartphones och surfplattor är e-läsare mer fördelaktiga för våra ögon. E-läsare använder e-ink, en pappersliknande displayteknik som replikerar bläck på en sida. Detta resulterar i betydligt mindre ansträngda ögon jämfört med att läsa från LCD-skärmar, eftersom det inte minskar vår blinkfrekvens. Det är tillrådligt att undvika att använda en e-läsare för nära läggdags eftersom dessa enheter avger blått ljus, vilket kan ha negativa effekter på din sömn.

Detta hjälpte (0) Läs mer