Hårddiskar

Nedan hittar du alla märken för Hårddiskar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag kan inte kopiera stora filer till min hårddiskenhet. Varför? Verifierad
Det är möjligt att hårddiskenheten använder filsystemet FAT32. Det begränsar filstorleken till cirka 4 GB men kan orsaka problem för filer på 2 GB och uppåt. För att kunna hantera större filer måste hårddiskenheten formateras till ett annat filsystem, till exempel NTFS. Varning! När du formaterar hårddiskenheten försvinner alla filer från hårddisken!

Detta hjälpte (16)
Hur mycket är kilobyte, megabyte, gigabyte och terabyte? Verifierad
En kilobyte (kB) är 1 000 byte. 1 megabyte (MB) = 1 000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1 000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1 000 gigabyte.

Detta hjälpte (1)