Bruksanvisning Cylinda S 764 KVE Spis

Behöver du en bruksanvisning för din Cylinda S 764 KVE Spis? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 8 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 1 röst med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Bäste Cylindakund!
Tack för att du valt Cylinda. För att få största möjliga nytta av din nya spis
rekommenderar vi dig att läsa igenom bruksanvisningen innan du börjar
använda den.
PT 1372 (01.2012)
S 772 KV / S 774 KV / S 762 KV / S 764 KV
S 764 KVE / S 764 KVE RF / S 764 KVE SV
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.72 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Cylinda S 764 KVE Spis genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Cylinda S 764 KVE Spis?
Ja Nej
0%
100%
1 röst

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Cylinda S 764 KVE Spis. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Ingela 03-04-2024
Hur ställer jag in rätt tid på klockan
Hur ställer jag in rätt tid på klockan

svara | Detta hjälpte (0)
×
Hur ställer jag in rätt tid på klockan

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Cylinda S 764 KVE Spis. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Cylinda. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Cylinda S 764 KVE Spis på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Cylinda
Modell S 764 KVE
Kategori Spisar
Filtyp PDF
Filstorlek 0.72 MB

Alla bruksanvisningar för Cylinda Spisar
Fler bruksanvisningar för Spisar

Vanliga frågor om Cylinda S 764 KVE Spis

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför gör tändningen i mitt spis ett klickljud? Verifierad

Om spis har rengjorts med mycket vatten kan knapparna ha blivit våta, vilket utlöser tändningen. Låt knapparna torka. Kontakta tillverkaren om problemet kvarstår.

Detta hjälpte (1080) Läs mer

Min ugn blir inte tillräckligt varm, vad ska jag göra? Verifierad

En termostat ser till att ugnen värms upp till önskad temperatur. Troligen är termostaten defekt. Låt en tekniker byta ut den. I tveksamma fall, ta kontakt med leverantören.

Detta hjälpte (1042) Läs mer

Vilka kastruller kan användas på en induktionshäll? Verifierad

I allmänhet kan alla kastruller som är magnetiska användas på en induktionshäll. Nästan alla nya kokkärl är lämpade för induktion.

Detta hjälpte (859) Läs mer

Min häll har en kontakt som inte passar i ett vanligt uttag. Vad ska jag göra? Verifierad

Många elektriska hällar (keramiska eller induktionshällar) har avvikande kontakter. Det beror på att dessa apparater drar mycket ström. Låt en yrkesman installera apparaten.

Detta hjälpte (459) Läs mer

Vad är pyrolys? Verifierad

Vissa ugnar är utrustade med en pyrolysfunktion. Detta är ett rengöringssystem som bränner smuts och fett i ugnen med mycket höga temperaturer. Efter pyrolys kommer all smuts att ha förvandlats till ask och lätt kan tas bort. Om ugnen har en pyrolysfunktion, är det lämpligt att använda den 3 till 4 gånger om året för att hålla ugnen ren.

Detta hjälpte (402) Läs mer

Kan jag ansluta ett intervall till en förlängningssladd? Verifierad

Enheter som kräver stora mängder ström, som ett intervall, kan inte anslutas till alla förlängningssladdar. Se vad energiförbrukningen för området är, vilket anges i Watt, och kontrollera om förlängningssladden klarar detta. Det finns förlängningssladdar med tjockare kablar som är gjorda för att hantera större apparater.

Detta hjälpte (205) Läs mer

Kan jag förbereda flera föremål samtidigt med fler grillbrickor? Verifierad

Tekniskt är detta möjligt. Det beror dock på typ av mat om du behöver justera beredningstiden eller byta brickorna halvvägs under beredningen.

Detta hjälpte (190) Läs mer

När jag använder ugnen finns det ofta matrester som faller på botten och orsakar rök. Hur kan jag förhindra detta? Verifierad

Många ugnar har både ett galler och en bakplåt. När maten tillagas på gallret kan bakplåten placeras på botten för att förhindra att matrester brinner och orsakar rök.

Detta hjälpte (187) Läs mer
Bruksanvisning Cylinda S 764 KVE Spis