Hopfällbara cyklar

Nedan hittar du alla märken för Hopfällbara cyklar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ofta måste jag smörja cykelkedjan? Verifierad
Vid normal användning rekommenderas det att smörja kedjan en gång i månaden. Om cykeln används mycket behöver kedjan smörjas oftare. Smörj den också efter cykling i kraftigt regn eller stora mängder damm.

Detta hjälpte (18)
Däcken på min cykel är platta, fast jag inte har använt den på länge. Hur kommer det sig? Verifierad
Cykeldäck är tillverkade av gummi. Det är en naturprodukt som kan torka ut. Däcken åldras även när de inte används, till exempel om de regelbundet utsätts för solljus. Ett torrt gummidäck kan spricka eller punkteras under den första åkturen.

Detta hjälpte (7)