Bruksanvisning - Champion CHPB025 Portabel laddare

Behöver du en bruksanvisning för en Champion CHPB025 Portabel laddare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 4.67 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Champion CHPB025 Portabel laddare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Champion-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur lång tid tar det att ladda min portabel laddare helt? Verifierad
Det beror på modell och kapacitet, men laddning av portabel laddare sker i allmänhet snabbare när de är anslutna till ett vägguttag än när de ansluts till en enhet via USB.

Detta hjälpte (288)
Är det normalt att lampan blinkar när den laddas? Verifierad
Ja, för de flesta bärbara laddare blinkar den lilla lampan medan den laddas. Ofta förblir lampan konstant när laddningscykeln är klar.

Detta hjälpte (86)
Är det normalt att en bärbar laddare blir varm när den laddas? Verifierad
Ja, bärbara laddare kan bli varma under laddning. Det är helt normalt.

Detta hjälpte (61)
Hur ser jag till att min bärbara laddare håller så länge som möjligt? Verifierad
När du använder en bärbar laddare är det bäst att använda den tills den är helt urladdad och sedan ladda den helt. Medeladdning minskar batteriets livslängd.

Detta hjälpte (23)
Hur mycket ström ska min bärbara laddare ha? Verifierad
Hur mycket ström en bärbar laddare ska ha beror på vilken enhet den ska ladda. Generellt kan man säga att för att ladda en smartphone eller Mp3-spelare behöver du 2200-4000mAh, för surfplattor 5000-8000mAh och för bärbara datorer 10400-12000mAh.

Detta hjälpte (7)
Vad betyder mAh? Verifierad
mAh står för milliampère / timme och indikerar batteriets effekt. Ett batteri på till exempel 2000 mAh kommer att leverera 2000 milliampère per timme och kan köra en radio som använder 250 mA per timme i 8 timmar. Ett batteri med högre mAh har längre körtid.

Detta hjälpte (7)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Champion.