Bruksanvisning Bosch ART 26-18 Li Grästrimmer

Behöver du en bruksanvisning för en Bosch ART 26-18 Li Grästrimmer? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 14.58 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bosch ART 26-18 Li Grästrimmer genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bosch-produkt?
Ja Nej
60%
40%
15 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Gabriela Diester 15-04-2020
Hallå där, Jag har Bosch grästrimmer Art 26-18 LI. Jag har alltid varit väldigt nöjd, men helt plötsligt faller den del där knivarna sätts in av mig. Betyder det knivhållare, skärelement av? Så fort jag vill använda den hoppar den av. Vad, eller bättre sagt, kan jag fortfarande göra något? Jag tackar på förhand för ett svar.

svara | Detta hjälpte (9)(Translated by Google)
Grete 31-07-2020
Det de kallar en manual har inget med en manual att göra. Det finns absolut ingen beskrivning av hur knappar och dippers. fungerar .. Hur kan en tillverkare vara så likgiltig?

svara | Detta hjälpte (4)(Translated by Google)
Dorrit andersen 01-06-2020
Eländig manual. Beskriv hur man byter ut plastkniven

svara | Detta hjälpte (1)(Translated by Google)
jesper yde 23-06-2020
Har problem med trimmern som ofta stannar som om ett relä slås av. Startar i de flesta fall igen efter en halv minuts vila. men inte alltid. Vad händer?

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Frank Quelle 01-09-2020
Jag har samma problem. Den körs i cirka 30 sek till 1 min och stannar sedan. Sedan måste jag börja om och så fortsätter det. Har du hittat en lösning?

Detta hjälpte (7)(Translated by Google)
Allan jensen 28-07-2020
Har exakt samma problem som Jesper yde Vad orsakade det?

Detta hjälpte (6)(Translated by Google)
Gert j 14-08-2021
Har Bosch art 26-18 li - köpt för mindre än 1 år sedan. Aldrig fungerat. Kan inte få det att starta. Batteriet är fulladdat. Har i affären provat med ett annat batteri - kunde inte få igång det heller. Vad är fel? Min granne har köpt samma produkt och har exakt samma problem

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Bosch.
Bruksanvisning Bosch ART 26-18 Li Grästrimmer