Bruksanvisning Black and Decker HPL10RS Tigersåg

Behöver du en bruksanvisning för en Black and Decker HPL10RS Tigersåg? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 3.65 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Black and Decker HPL10RS Tigersåg genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Black and Decker HPL10RS Tigersåg?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersmanual för din Black and Decker HPL10RS Tigersåg. Du kan alltid ladda ner manualen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalmanual rekommenderar vi att du kontaktar Black and Decker. De kanske kan tillhandahålla en originalhandbok. Letar du efter manualen för din Black and Decker HPL10RS Tigersåg på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Black and Decker
Modell HPL10RS
Kategori Tigersågar
Filtyp PDF
Filstorlek 3.65 MB

Alla manualer för Black and Decker Tigersågar
Fler manualer för Tigersågar

Vanliga frågor om Black and Decker HPL10RS Tigersåg

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad används en tigersåg till? Verifierad
Tack vare det utbytbara sågbladet kan denna såg användas till nästan alla material. Den används ofta vid installations- och sanitetsarbeten.

Detta hjälpte (27) Läs mer
Behöver jag bära ögonskydd när jag använder en fram- och återgående såg? Verifierad
Ja. Små partiklar kan flyga upp under sågningen. När dessa träffar ett öga kan de orsaka permanent ögonskada. Det är därför det alltid är nödvändigt att bära ögonskydd.

Detta hjälpte (12) Läs mer

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Black and Decker HPL10RS Tigersåg. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Bruksanvisning Black and Decker HPL10RS Tigersåg