Bruksanvisning - Biltema 87-789 Kassaskåp

Behöver du en bruksanvisning för en Biltema 87-789 Kassaskåp? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.42 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Biltema 87-789 Kassaskåp genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Biltema-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Låset på mitt elektroniska värdeskåp öppnas inte, men jag är säker på att koden jag anger är korrekt. Vad ska jag göra? Verifierad
Detta kan hända om batterispänningen är för låg. Orsaken till det kan vara billiga eller nästan urladdade batterier. Byt ut batterierna och försök igen. Om det inte löser problemet, ta kontakt med tillverkaren.

Detta hjälpte (491)
Jag tappade kombinationen av mitt värdeskåp, vad kan jag göra? Verifierad
När det gäller ett värdeskåp med ett elektroniskt lås finns det ofta en inkluderad nödnyckel som värdeskåpet fortfarande kan öppnas med. Om det inte finns någon nödnyckel eller annan lösning finns det specialiserade företag som kan hjälpa till. I fallet med ett litet kassaskåp kan dock kostnaden för en specialist vara högre än för ett nytt kassaskåp. I så fall är det sista alternativet att bryta upp värdeskåpet.

Detta hjälpte (62)
När bör jag förankra/låsa fast mitt värdeskåp? Verifierad
I allmänhet är det en bra idé att förankra/låsa fast värdeskåpet om det väger mindre än 1000 kg. Det förhindrar att en tjuv stjäl hela skåpet. Det kan också hända att försäkringsbolaget kräver att värdeskåpet sitter fast. Anlita alltid en specialist för att förankra värdeskåpet.

Detta hjälpte (57)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Biltema.