Bruksanvisningar för Takboxar

Nedan hittar du alla märken för Takboxar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur snabbt får jag köra med en takbox på bilen? Verifierad

Generellt finns ingen exakt hastighetsgräns. Takboxen kan emellertid påverka körningen. Därför rekommenderas det att inte köra snabbare än 130 km/h.

Detta hjälpte (341) Läs mer

Påverkar en takbox min bränsleförbrukning? Verifierad

Ja. Även om den exakta mängden beror på bilen och takboxen kan man säga att bränsleförbrukningen kommer att öka med 1 liter per 100 kilometer vid en genomsnittlig hastighet på 100 km / h.

Detta hjälpte (170) Läs mer

Vad är det bästa sättet att ladda en takbox? Verifierad

Först och främst försök att ladda de tyngsta föremålen i själva bilen och ladda de lättaste föremålen i takboxen. Fördel vikten jämnt över takboxen, med de tyngsta föremålen i mitten, ovanför takstängerna. Se till att föremålen i takboxen inte kan röra sig och täcka skarpa föremål för att förhindra skada på takboxen eller annat bagage.

Detta hjälpte (161) Läs mer