Bruksanvisning BasicXL BXL-RC001 Fjärrkontroll

Behöver du en bruksanvisning för en BasicXL BXL-RC001 Fjärrkontroll? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.16 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om BasicXL BXL-RC001 Fjärrkontroll genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna BasicXL-produkt?
Ja Nej
30%
70%
30 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ansluter jag en universell fjärrkontroll till min TV? Verifierad
För att ansluta din universella fjärrkontroll behöver du modellnummer och varumärke för både fjärrkontrollen och TV: n. Det finns en lista med koder för märken och modellnummer i fjärrkontrollens manual.

Detta hjälpte (5196)
Vad är det genomsnittliga intervallet för en infraröd fjärrkontroll? Verifierad
En genomsnittlig infraröd fjärrkontroll hade en räckvidd på cirka 3 till 6 meter. Ju längre bort enheten är, desto svårare blir det att sikta.

Detta hjälpte (250)
Fungerar min fjärrkontroll också på andra TV-modeller av samma märke? Verifierad
Ofta fungerar en fjärrkontroll av en TV också på liknande modeller av samma märke. Det är dock ovanligt att det fungerar på alla modeller av det märket. Universella fjärrkontroller är mer lämpade för att göra detta.

Detta hjälpte (213)
Varför finns det bokstäver bredvid siffrorna på fjärrkontrollen? Verifierad
Vissa TV-inställningar kan kräva att du anger bokstäver. Det finns vanligtvis tre bokstäver eller andra tecken på en knapp. När bokstavsinmatning krävs kan du trycka på den knappen en gång för den första bokstaven, trycka två gånger på den andra bokstaven och trycka tre gånger på den tredje bokstaven. På så sätt kan text skrivas med ett minimum antal knappar.

Detta hjälpte (184)
Ett batteri i min enhet är oxiderat, kan jag fortfarande använda det säkert? Verifierad
Ja, enheten kan fortfarande användas säkert. Ta först bort det oxiderade batteriet. Använd aldrig bara händer för att göra detta. Rengör sedan batterifacket med en bomullspinne doppad i ättika eller citronsaft. Låt det torka och sätt i nya batterier.

Detta hjälpte (145)
Kan jag lämna ett utbytbart batteri i en enhet under lång tid? Verifierad
Utbytbara batterier kan stanna kvar i en enhet under lång tid om enheten används. När en enhet lagras under lång tid är det lämpligt att ta bort batterierna för att förhindra oxidation.

Detta hjälpte (110)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Róbert Kováč 15-12-2019
God dag, Jag har en BasicXL BXL-RC001 fjärrkontroll. Jag har två frågor: 1. där siffran "0" finns på tangentbordet - ordet "noll"; 2. handboken talar om att ange en fyrsiffrig numerisk kod-men jag vet inte den numeriska koden för tv-märket: "Funai", modell: LC5-D20BB. Kan du hjälpa mig ? Tack. Hälsningar Róbert Kováč

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Edo 02-07-2020
Noll finns under 8-tangenten och är märkt 0/10

Detta hjälpte (3)(Translated by Google)
FOUAD 08-09-2020
Hej, Jag kan inte konfigurera den grundläggande XL RC001 fjärrkontrollen med min OCEANIC LED190416W2 TV. Kan du hjälpa mig snälla? Crdt Fouad

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Günter 22-10-2021
Bruksanvisning ska skrivas ut i en teckenstorlek som kan läsas utan verktyg - det är det definitivt inte! En förklaring av operationen inkluderar en bild av enheten med beteckningen på kontrollelementen - detta saknas här. Slutsats: 12 språk och värdelösa:

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Ahmed ouanoughi 16-06-2022
Jag vill ha manualen tack på förhand

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Berzsenyi László 09-08-2022
Förutom TV/TXT innehåller kodlistan även CD- och LD/DVD-koder. Bland de 6 så kallade enhetsknapparna på fjärrkontrollen finns inga knappar för dessa enheter (det finns bara TV1, TV2, VCR, SAT, CBL och AUX knappar). Vad är anledningen till detta? Kan det vara därför min DVD-inspelare inte kan programmeras? Tack på förhand för dina svar. Hej. BL

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Bruksanvisning BasicXL BXL-RC001 Fjärrkontroll