Bruksanvisning BasicXL BXL-FN12 Fläkt

Behöver du en bruksanvisning för en BasicXL BXL-FN12 Fläkt? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.94 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om BasicXL BXL-FN12 Fläkt genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna BasicXL-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Påverkar en fläkt rumstemperaturen? Verifierad
Nej, en fläkt flyttar bara luft och ger en kylande effekt på huden.

Detta hjälpte (84)
Vad är det bästa stället för en fan? Verifierad
Om det finns en källa till kall luft, som en luftkonditionering, kan en fläkt användas för att bättre och ytterligare fördela den kalla luften. Om bara fläkten används är det bäst att placera den med huvudhöjd. Huvudet är en av de kroppsdelar som transpirerar mest och den rörliga luften hjälper till att avleda värmen. Detta ger maximal kylningseffekt.

Detta hjälpte (70)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning BasicXL BXL-FN12 Fläkt