Bruksanvisning BanBao set 8765 Transportation Oljetanker

Behöver du bygginstruktioner till BanBao set 8765 Transportation Oljetanker? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bygginstruktionerna gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bygginstruktionen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 4.92 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om BanBao set 8765 Transportation Oljetanker genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna BanBao-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Mitt BanBao-set var inte komplett, vad ska jag göra? Verifierad
Kontakta BanBao och ange numret på setet, sidan i byggbeskrivningen där biten används och en beskrivning av biten. Sedan skickar de en reservbit till dig.

Detta hjälpte (96)
Hur kan jag förhindra att min BanBao-leksaker missfärgas? Verifierad
De två största bidragande orsakerna till missfärgningen av plasten i BanBao-leksaker är långvarig exponering för solljus och cigarettrök. Försök att minimera dessa när du lagrar din BanBao.

Detta hjälpte (50)
Är BanBao-bitar kompatibla med Lego-bitar? Verifierad
Ja, de flesta BanBao-bitar passar ihop med Lego-bitar.

Detta hjälpte (42)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning BanBao set 8765 Transportation Oljetanker