Bruksanvisning BanBao set 8262 Castle Slottsmuren

Behöver du bygginstruktioner till BanBao set 8262 Castle Slottsmuren? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bygginstruktionerna gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bygginstruktionen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 3.36 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om BanBao set 8262 Castle Slottsmuren genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med BanBao set 8262 Castle Slottsmuren?
Ja Nej
0%
100%
1 röst

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersmanual för din BanBao set 8262 Castle Slottsmuren. Du kan alltid ladda ner manualen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalmanual rekommenderar vi att du kontaktar BanBao. De kanske kan tillhandahålla en originalhandbok. Letar du efter manualen för din BanBao set 8262 Castle Slottsmuren på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke BanBao
Modell set 8262 Castle Castle wall
Kategori
Filtyp PDF
Filstorlek 3.36 MB

Alla manualer för BanBao Castle
Fler manualer för BanBao

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Mitt BanBao-set var inte komplett, vad ska jag göra? Verifierad

Kontakta BanBao och ange numret på setet, sidan i byggbeskrivningen där biten används och en beskrivning av biten. Sedan skickar de en reservbit till dig.

Detta hjälpte (127) Läs mer

Hur kan jag förhindra att min BanBao-leksaker missfärgas? Verifierad

De två största bidragande orsakerna till missfärgningen av plasten i BanBao-leksaker är långvarig exponering för solljus och cigarettrök. Försök att minimera dessa när du lagrar din BanBao.

Detta hjälpte (74) Läs mer

Är BanBao-bitar kompatibla med Lego-bitar? Verifierad

Ja, de flesta BanBao-bitar passar ihop med Lego-bitar.

Detta hjälpte (55) Läs mer

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om BanBao set 8262 Castle Slottsmuren. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Bruksanvisning BanBao set 8262 Castle Slottsmuren

Relaterade produkter

Relaterade kategorier