Bruksanvisning Balance KH 5530 Rakapparat

Behöver du en bruksanvisning för en Balance KH 5530 Rakapparat? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.51 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Balance KH 5530 Rakapparat genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Balance-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

I vilken riktning ska jag raka mig? Verifierad
I de flesta fall rekommenderas att du rakar med hårväxtens riktning. Detta minskar risken för irriterad hud och inåtväxt hår.

Detta hjälpte (79)
Vad är skillnaden mellan vibrerande och roterande rakhuvuden? Verifierad
Detta handlar mest om personliga behov och preferenser, men i allmänhet kan man säga att knivarna i vibrerande rakhuvuden rör sig snabbare och därför ger snabbare resultat. Ett roterande rakhuvud kan lättare nå vissa delar av ansiktet.

Detta hjälpte (77)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Balance KH 5530 Rakapparat