Bruksanvisning BabyGO GoSafe Bilbarnstol

Behöver du en bruksanvisning för din BabyGO GoSafe Bilbarnstol? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 6 vanliga frågor, 4 kommentarer och har 26 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 19/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

FreeMove – gyermekülés
HASZNÁLATI ÚTMUTA
FreeMove – FOTELIK DLA DZIECKA
RĘCZNY
FreeMove – BILBARNSTOL
MONTERINGSANVISNINGAR
FreeMove – Παιδικό κάθισμα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
FreeMove – otroškega avtosedeža
NAVODILA ZA MONTAŽO
BabyGO
Motion | Sportline
FreeMove | GoSafe
Kindersitz – Bedienungsanleitung
Child car seat – ASSEMBLY INSTRUCTION
FreeMove – Kindersitz
Bedienungsanleitung
FreeMove – child car seat
ASSEMBLY INSTRUCTION
FreeMove – siège pour enfant
INSTRUCTIONS DE MONTAGE
FreeMove – seggiolino per bambini
ISTRUZIONI DI MONTAGGIO
FreeMove – asiento infantil
INSTRUCCIONES DE MONTAJE
FreeMove – autokinderstoel
MONTAGE INSTRUCTIES
FR
IT
ES
NL
PL
SE
GR
SLO
D
EN
HU
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 6.24 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om BabyGO GoSafe Bilbarnstol genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med BabyGO GoSafe Bilbarnstol?
Ja Nej
19%
81%
26 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om BabyGO GoSafe Bilbarnstol. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Uwe Hoffmann 02-06-2020
Jag vill ta bort Isofix-barnstolen, hur får jag loss den igen

svara | Detta hjälpte (1) (Översatt av Google)
Babygo sira 26-12-2021
Manuell

svara | Detta hjälpte (1) (Översatt av Google)
Elisabeth Parnaudeau 12-07-2019
Hej fröken, sir Jag försöker montera ihop sitsen och baksidan av denna sits .. Jag kan inte göra det tack för att du hjälper mig 0675471525

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Imbert Muriel 10-12-2022
Jag beställde denna stol genom en privat försäljning. Isofix-stången är trasig, jag kan inte hitta en kontakt för detta företag. Någon som har denna länk? Tack

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din BabyGO GoSafe Bilbarnstol. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar BabyGO. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din BabyGO GoSafe Bilbarnstol på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke BabyGO
Modell GoSafe
Kategori Bilbarnstolar
Filtyp PDF
Filstorlek 6.24 MB

Alla bruksanvisningar för BabyGO Bilbarnstolar
Fler bruksanvisningar för Bilbarnstolar

Vanliga frågor om BabyGO GoSafe Bilbarnstol

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan Isofix bilbarnstolar placeras i bilar utan Isofix? Verifierad

De mest tillgängliga Isofix-bilsätena har universellt godkännande för att säkra med säkerhetsbälten, förutom bilspecifikt godkännande. Detta gör det möjligt att säkra sätet med säkerhetsbälten. Läs manualen för bilsätet för mer information. Det finns Isofix bilsäten som inte kan säkras med säkerhetsbälten.

Detta hjälpte (725) Läs mer

Vad är det säkraste stället att placera en bilbarnstol? Verifierad

Detta beror delvis på bilen, men i allmänhet är mitten av baksätet det säkraste stället. Här är barnet så långt bort som möjligt från sidorna och därmed bäst skyddat vid en olycka. Detta är dock endast fallet om det finns ett fullständigt 3-punkts säkerhetsbälte. Om det bara finns ett knäbälte är det säkrare att använda en fönsterplats i baksätet.

Detta hjälpte (646) Läs mer

Kan jag använda bilbrännaren i ett flygplan? Verifierad

Det finns inga internationella riktlinjer för användning av bilbarnstolar i flygplan. Beroende på modell är det möjligt att bilsätet är lämpligt för detta. Huruvida det är tillåtet beror på flygbolaget. Kontakta alltid flygbolaget i förväg för att verifiera detta.

Detta hjälpte (218) Läs mer

Kan alla Isofix bilbarnstolar monteras i alla bilar med Isofix? Verifierad

Nej, det finns universella och icke-universella Isofix-bilstolar. En icke-universell Isofix-bilstol kan endast användas i avsedda bilar. Sätet kommer med en lista över bilmodeller som är lämpliga för användning med sätet. En universell Isofix-bilstol kan endast användas i bilar som är utrustade med Isofix och en Top Tether-fästpunkt.

Detta hjälpte (169) Läs mer

Hur länge kan mitt barn sitta i en bilbarnstol? Verifierad

Låt inte ditt barn sitta i en bilstol längre än 1,5 till 2 timmar om dagen. Många moderna barnvagnar erbjuder möjligheten att fästa bilbarnstolen ovanpå, vilket möjliggör snabb transport av ditt barn. Överstig i så fall inte 1,5 till 2 timmar om dagen.

Detta hjälpte (158) Läs mer

Vad är Isofix? Verifierad

Isofix är ett internationellt standardiserat system för montering av bilsäten i bilar. Det finns Isofix monteringsfästen i bilen. Dessa fästen är placerade mellan ryggstödet och baksätets säte och är anslutna till bilens kaross. Isofix bilbarnstol är utrustad med krokar som enkelt kan fästas på monteringsfästena.

Detta hjälpte (157) Läs mer
Bruksanvisning BabyGO GoSafe Bilbarnstol

Relaterade produkter

Relaterade kategorier