Bruksanvisningar för Aiptek Projektorer

Nedan hittar du alla modeller för Aiptek Projektorer för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag stänga av projektorn omedelbart efter användning? Verifierad
När projektorn har använts är lampan väldigt het. Det rekommenderas att lämna projektorn på efter användning och låta lampan svalna med hjälp av den inbyggda fläkten. Det förlänger lampans livslängd.

Detta hjälpte (128)
Vad är keystone-korrigering? Verifierad
En projektor kan ofta inte placeras rakt framför en skärm eller vägg. Den projicerade bilden kan bli förvrängd på grund av detta. Detta är keystone-effekten. Keystone-korrigering är en funktion som hanterar denna snedvridning. Inte alla projektorer erbjuder keystone-korrigering.

Detta hjälpte (85)
Vad är kontrastförhållandet? Verifierad
Kontrastförhållandet berättar hur långt den vitaste vita är från den svartaste. Ett kontrastförhållande på exempelvis 400: 1 betyder att den svartaste på skärmen är 400 gånger mörkare än den vitaste vita. Ett högt kontrastförhållande bidrar till bildens skärpa.

Detta hjälpte (42)